KOMFORT I PODRŠKA ZA VAŠE AVANTURE

Autor: dinko.serifovic Objavljeno u: News Datum: 2018-06-19 Broj pregleda: 989 Komentar: 0

Svako ko želi da se osjeća ugodno u prirodi, biti će oduševljen od strane ECCO TERRACRUISE II, laganih, fleksibilnih i multifunkcionalnih cipele koje su dio kolekcije Outdoor za proljeće / ljeto 2018.

Naravno, ne možete provesti sve svoje dane u šetnji prirodom, jer je ovo cipela koja se nosi i kada se bavite svakodnevnim aktivnostima.

Uz vrhunski kvalitet, udobnost i performanse, ECCO obuća je poznata po jednostavnom Danskom dizajnu, a ECCO TERRACRUISE II je izuzetno moderna cipela, bez obzira da li vam je potrebna ženska verzija ili muško izdanje.

Kada ste stalno u pokretu, možda čak i kada obavljate više sportova i aktivnosti istog dana, potreban vam je cipela koji pruža izvanredne nivoe udobnosti. Za superiorni komfort, ECCO TERRACRUISE II ima laganu otvorenu mrežu i sintetičku gornju stranu, sa neoprenskim jezikom koji doprinosi ukupnoj obavijenosti Vašeg stopala. Tokom dugog dana u priordi, također ćete voljeti dodatni funkciju koji dolazi od sistema za brzo vezanje pertli, koji će Vam omogućiti jednostavno i optimalno prilagođavanje stopalu.

Neke od karakteristika ovih patika jeste i odlično prijanjanje, dok konstrukcija FLUIDFORM ™ i korištenje dvije komponente P.U i T.PU obezbeđuju mekoću i fleksibilnost. 

Napiši komentar

Verifikacijski kod


Novosti

Planika TEAMBUILDING!

Zaposlenici Planika, Peko i Pia Lank trgovina su bili dio teambuildinga koji se održao u prelijepom...

Više

KOMFORT I PODRŠKA ZA VAŠE AVANTURE

Svako ko želi da se osjeća ugodno u prirodi, biti će oduševljen od strane ECCO TERRACRUISE II, la...

Više

Poznati austrijski brend HÖGL u Pia Lank prodavnici!

Pia Lank trgovine kao dio Planika Flex grupacije je u srijedu 04.04.2018 godine zvanično otvorila...

Više
Mobilna verzija