Tamaris Heart & Sole kolekcija!

Autor: dinko.serifovic Objavljeno u: News Datum: 2018-04-25 Broj pregleda: 2842 Komentar: 0

Šta je ustvari tajna perfetknih visokih potpetica? Tamaris je pronašao odgovor na to! 

Sam dizajn uloška je razvijen sa grupom medicinskih sručnjaka-ortopeda. Patentovana tehnologija koja će koja će Vašem stopalu pružiti neophodnu potporu pri nošenju visokih potpetica. Koncept je jednostavan i genijalan. To je 3 - 2 - 1 - <3! Dizajn se sastoji od tri dijela uloška kako bi podržala sve zone pod pritiskom. Dva fleksibilna uloška koja ublažavaju pritisak su u kombinaciji sa usklađenom unutrašnjosti za perfektan komfort.

Efekat ovakvog uloška se osjeti pri samom probanju cipele, te se u prvi momenat može učiniti malo neobično, međutim nakon samo par koraka bit ćete oduševljeni komfortom koji pruža ova tehnologija.

Pravu magiju ćete doživjeti kada nakon nošenja visokih potpetica, nećete osjetiti bol ili pritisak. Ublažavanje bola na ključnim tačkama pritiska je ono što zaista čini ovu kolekciju Tamaris jedinstvenom i privlačnom. Naravno i dizajneri su se pobrinuli da ova kolekcija odiše zenstvenošću, pa tako ovoga ljeta možete uživati u salonkama i sandalama u puderastim, crvenim i metalik nijansama.

Tagovi:

Napiši komentar

Verifikacijski kod


Novosti

ECCO DAN U SCC-U

ECCO EXOSTRIKE JE STIGAO: Predstavljamo Vam najnoviji model iz ECCO kolekcije jesen/zima 2018!

...
Više

Dobiješ 3, a platiš samo 2!

2+1 gratis ponuda sada još veća!

Više

Renovirana prodavnica u Bihaću

Na dobro poznatoj adresi Bihaćkih branilaca br. 1 od sada možete pronaći još bogatiju i raznovrsniju po...

Više
Mobilna verzija