Nova Gabor kolekcija!

Autor: nejra.pasovic Objavljeno u: News Datum: 2018-02-27 Broj pregleda: 2769 Komentar: 0

Gabor je za ovu sezonu ponudio dio asortimana za svačiji ukus. Sve od materijala u metallic izvedbi do jeans teksture, mnoge će dame uzivati u raznolikosti ponude.

Nova Gabor kolekcija pod nazivom NEODOLJIVO, u pravom smislu te riječi opisuje kakve ćemo modele imati priliku isprobati i uživati ovog proljeća. Boje koje dominiraju su pastelne i nježne u skladu za nadolazećim vremenskim prilikama. 

Od udobnih i ravnih stilova sandala, baletanki i patika sve do elegantnih i nezaobilaznih potpetica, asortiman Gabora je ovu sezonu raznolik i jedinstven. 

Lak, metallic boje i boje bisera su trend ove godine i uklapat će se savršeno u svaku kombinaciju. Neizostavni aksesoari su naravno i torbe, posebno one lagane, praktične i velike u koje stanu sve potrebne sitnice za svakodnevnicu.

Ono po čemu su Gabor modeli prepoznatljivi i po čemu se izdvajaju od ostalih jesu udobnosti i komfor koje pružaju veličine G i H, za dodatnu širinu i više prostora za stopalo. 

Ukoliko ste ljubitelj casual obuće za fitness, wellness i duge šetnje, onda je za Vas svakako neki od modela Rollingsoft kolekcije. Prednosti ove tehnologije se ogleda u naročito fleksibilnom džonu. Sloboda pokreta i bočna stabilnost je ujedinjena u perfektnom paru obuće začinjena prefinjenim i sportskim izgledom.

Napiši komentar

Verifikacijski kod


Novosti

SBERBANK VISA -10% POPUST

PLAĆAJ SBERBANK VISA CASH CARD karticom i ostvari popust!

Više

Nova lokacija u Velikoj Kladuši!

Planika prodavnica u Velikoj Kladuši je od sada na novoj lokaciji!

Više

EXOSTRIKE REVOLUCIJA

Ecco dani u SCC: Družili smo se, kupovali i zabavljali!

Više
Mobilna verzija