Nova Gabor kolekcija!

Autor: dinko.serifovic Objavljeno u: News Datum: 2018-02-27 Broj pregleda: 2570 Komentar: 0

Gabor je za ovu sezonu ponudio dio asortimana za svačiji ukus. Sve od materijala u metallic izvedbi do jeans teksture, mnoge će dame uzivati u raznolikosti ponude.

Nova Gabor kolekcija pod nazivom NEODOLJIVO, u pravom smislu te riječi opisuje kakve ćemo modele imati priliku isprobati i uživati ovog proljeća. Boje koje dominiraju su pastelne i nježne u skladu za nadolazećim vremenskim prilikama. 

Od udobnih i ravnih stilova sandala, baletanki i patika sve do elegantnih i nezaobilaznih potpetica, asortiman Gabora je ovu sezonu raznolik i jedinstven. 

Lak, metallic boje i boje bisera su trend ove godine i uklapat će se savršeno u svaku kombinaciju. Neizostavni aksesoari su naravno i torbe, posebno one lagane, praktične i velike u koje stanu sve potrebne sitnice za svakodnevnicu.

Ono po čemu su Gabor modeli prepoznatljivi i po čemu se izdvajaju od ostalih jesu udobnosti i komfor koje pružaju veličine G i H, za dodatnu širinu i više prostora za stopalo. 

Ukoliko ste ljubitelj casual obuće za fitness, wellness i duge šetnje, onda je za Vas svakako neki od modela Rollingsoft kolekcije. Prednosti ove tehnologije se ogleda u naročito fleksibilnom džonu. Sloboda pokreta i bočna stabilnost je ujedinjena u perfektnom paru obuće začinjena prefinjenim i sportskim izgledom.

Napiši komentar

Verifikacijski kod


Novosti

KOMFORT I PODRŠKA ZA VAŠE AVANTURE

Svako ko želi da se osjeća ugodno u prirodi, biti će oduševljen od strane ECCO TERRACRUISE II, la...

Više

ECCO AQUET

ECCO nam donosi vrhunski dizajn u retro stilu sa novim modelom ECC...

Više

Najpoželjniji poslodavac - Top 100!

Projektom Najpoželjniji poslodavac žele se promovirati pozitivne prakse upravljanja ljudskim potencijalima ...

Više