NOVA KOLEKCIJA PROLJEĆE/LJETO 2018

Autor: nejra.pasovic Objavljeno u: News Datum: 2018-02-16 Broj pregleda: 10800 Komentar: 0

U sve Planika, Peko i Pia Lank prodavnice je stigla nova kolekcija za proljeće/ljeto 2018!

Dolaskom proljeća, dolazi nam i potreba za kupovinom nove obuće. Planika se potrudila da i ove godine zadovolji ukuse svih generacija. Kolekcija Proljeće/Ljeto 2018 nam donosi raznolikost boja i materijala. Ovu sezonu svakako karakteriše nastavak popularnog metallic trenda, koji je postao miljenik ženske populacije s obzirom na lahkoću kombinovanja obuće i torbi sa ostalim odjevnim predmetima.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kako ne bismo izostavili fanove smjelih i odvažnih boja, u ponudu smo uvrstili jedne od najpopularnijih Tamaris i Gabor modela u crvenim nijansama. Visoke potpetice ove sezone dobijaju novi oblik, pa će nježnija populacija uživati u udobnosti i stabilnosti četvrtastih peta. Sportski program najavljuje povratak kombinacije satenskih mašni, pa ćemo najprodavanije Puma Basket modele moći ponovo vidjeti u ženskom i dječijem asortimanu.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Planika je mislila i na muški dio populacije, pa tako i ove sezone lagani koraci će biti u neprevaziđenim modelima mokasina, a pojačanje već postojećim brendovima donose novi modeli Wrangler kolekcije u zemljanim tonovima.

Svakako neizostavan dio asortimana smo posvetili i muškim elegantinm cipelama, za predstojeću sezonu matura, vjenčanja i drugih prigoda.

Ono što Vam mi savjetujemo jeste da obavezno posjetite neku od naših prodavnica iz Planika mreže i pronađete savršen par za predstojeću sezonu.

Vaši koraci, Planika koraci!

Napiši komentar

Verifikacijski kod


Novosti

SBERBANK VISA -10% POPUST

PLAĆAJ SBERBANK VISA CASH CARD karticom i ostvari popust!

Više

Nova lokacija u Velikoj Kladuši!

Planika prodavnica u Velikoj Kladuši je od sada na novoj lokaciji!

Više

EXOSTRIKE REVOLUCIJA

Ecco dani u SCC: Družili smo se, kupovali i zabavljali!

Više
Mobilna verzija