NOVE PUMA BASKET HEART TENISICE U NAŠIM TRGOVINAMA

Autor: dinko.serifovic Objavljeno u: News Datum: 2017-07-25 Broj pregleda: 6027 Komentar: 0

Od sada, u Planika i Pia Lank prodavnicama ponovo možete pronaći najprodavaniji model PUMA patika, PUMA BASKET HEART!  Radi se o klasičnim Basket tenisicama, kreiranim prvenstveno za košarkaške terene, ali ovaj put sa ženstvenim zaokretom – svilenim pertlama koje se vežu u mašnu.

Kada bi bilo moguće igrati balet u patikama, onda bi to svakako bio ovaj prelijepi Pumin model.

PUMA BASKET HEART svojim dizajnom teško mogu ostaviti bilo koga ravnodušnim. Inspirisane su retro modelima sa pažljivo odabranim detaljima koji osvajaju vaša srca.

Kada su se pojavile na tržištu, PUMA Basket Heart osvojile su srca brojnih ljubiteljki poznatog sportskog brenda. Ovim modelom Puma je pokazala da casual look izgleda još bolje uz jedinstven romantični detalj u vidu široke pertle-mašne!

U okviru ove sjajne serije, rezervisane samo za dame, u naše trgovine stižu dva fantastična PUMA Basket Heart modela u prefinjenim nijansama crvene i crne boje. Gornjište tenisica je kombinacija tekstila i laka, a krasi ga i prepoznatljivo “balerina” pertlanje.

Mislimo da smo pronašli savršen par tenisica za romantičan sportski dan i duge ljetne i jesenje šetnje. Ovaj model od danas možete pronaći na našoj web stranici www.planika.ba, kao i u Planika i Pia Lank prodavnicama.

Požurite po svoj par, jer zalihe su ograničene!

Napiši komentar

Verifikacijski kod


Novosti

NOVA KOLEKCIJA PROLJEĆE/LJETO 2018

U sve Planika, Peko i Pia Lank prodavnice je stigla nova kolekcija za proljeće/ljeto 2018!

Više

SNIŽENJE DO 40%

Sezonsko sniženje do 40% je počelo u svim Planika, Peko i Pia Lank prodavnicama!

Više

Plišane elegantne cipele

Detalji su veoma bitan dio svake odijevne kombinacije, oni upotpunjuju i uljepšavaju cjelokupan outfit....

Više