Pia Lank prodavnica otvorena u Bingo City Centru u Tuzli

Autor: tamara.franjic Objavljeno u: News Datum: 2016-11-15 Broj pregleda: 7351 Komentar: 0

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti cijenjene kupce da smo u Tuzli otvorili još jednu prodavnicu, ali ovaj put Pia Lank. Naša ekskluzivna, multibrand prodavnica obuće i galanterije nalazi se na 1. spratu Bingo City Centra.

Brend Pia Lank, kao sinonim za modu, kvalitet i dizajn, je inače razvijen od strane dobro poznate robne marke Planika sa tradicijom dugom preko 70 godina. Novootvorena prodavnica se prostire na oko 170 m2 prodajne površine u kojoj je zaposleno osam osoba. Osim lijepo uređenog i modernog ambijenta u novoj prodavnici imamo bogatu ponudu obuće i galanterije renomiranih svjetskih i evropskih proizvođača kao što su Ecco, Ara, Gabor, Bugatti, Caprice, Rieker, Tamaris, Legero, Superfit, Salamander, Lloyd, Hoegl, Mjus, S’Oliver, Marco Tozzi, Gri Sport, Nike, Adidas, Reebok, Converse i Puma.

 

Na dan otvorenja prodavnice počastili smo naše kupce popustom od 10% na cjelokupan asortiman, što se nastavilo i preko vikenda. Najmlađi su se ipak više obradovali balonima i bombonama. Djelić atmosfere pogledajte na slikama ispod.

 

 

  

  
 

Napiši komentar

Verifikacijski kod


Novosti

KOMFORT I PODRŠKA ZA VAŠE AVANTURE

Svako ko želi da se osjeća ugodno u prirodi, biti će oduševljen od strane ECCO TERRACRUISE II, la...

Više

ECCO AQUET

ECCO nam donosi vrhunski dizajn u retro stilu sa novim modelom ECC...

Više

Najpoželjniji poslodavac - Top 100!

Projektom Najpoželjniji poslodavac žele se promovirati pozitivne prakse upravljanja ljudskim potencijalima ...

Više