U potrazi za novom torbom...

Autor: tamara.franjic Objavljeno u: News Datum: 2016-10-11 Broj pregleda: 4902 Komentar: 0

Jesenje boje, opalo lišće i zimska idila su ono što obilježava naredni period. Svoje šarene modne dodatke mijenjamo za one malo tamnijih boja i biramo nešto što nam odgovara za sve one stvari koje moramo ponijeti sa sobom u zimskim danima. Zbog toga je ključni modni dodatak kvalitetna torba koja će moći ispratiti naš tempo.

Po mnogima, najpraktičnija varijanta torbi jesu ruksaci koji su svoj povratak napravili i ove sezone te su aktuelni na svim modnim pistama. Nekad rezerviran isključivo za sportske aktivnosti i rekreaciju, posljednjih sezona osvojio je i urbane trendsettere. Ruksak postaje neodoljiv komad asesoara, istovremeno funkcionalan i praktičan. Iz naše ponude izdvajamo dva modela koja će sigurno oduševiti mnoge. S desna na lijevo: brend Tamaris – cijena 129 KM, brend Ara – cijena: 125 KM

                                                            

Za one koji ipak ne vole ruksake ali bi željeli imati nešto slično, pored ova dva modela izdvajamo i Galko modele torbi izrađene od prirodne kože (cijena 235 KM).

                                                    

Ove sezone, u našoj ponudi možete naći neobične torbe i torbice ali i one bezvremenske, koje ćete sigurno nositi sezonama poslije. U ponudi je galanterija brendova Gabor, Tamaris, Ara i Galko koju možete pogledati na našoj web stranici prateći ovaj link.

Napiši komentar

Verifikacijski kod


Novosti

ST.1 - Nova ECCO kolekcija

ECCO pokreće evoluciju svoje SHOCK THRU tehnologije, sa ECCO ST.1.

Više

NINE WEST & PLANIKA

Za istinske zaljubljenice cipela donosimo novo osvježenje u našoj ponudi!

Više

Planika TEAMBUILDING!

Zaposlenici Planika, Peko i Pia Lank trgovina su bili dio teambuildinga koji se održao u prelijepom...

Više
Mobilna verzija