Planika dobitnik QUDAL medalje za kvalitet

Autor: tamara.franjic Objavljeno u: News Datum: 2016-02-23 Broj pregleda: 4352 Komentar: 0

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da je Planika, osvojila najveći broj glasova ispitanika i prvo mjesto u QUDAL - QUality meDAL 2016/2017 - istraživanju tržišta u Bosni i Hercegovini čime smo pobijedili direktnu konkurenciju i osvojili prestižnu medalju za kvalitet asortimana i usluge.

Istraživanje QUDAL - QUality meDAL General BiH 2016/2017 provela je švicarska kuća ICERTIAS - International Certification Association (www.icertias.com) na području Bosne i Hercegovine. Anketa je provedena u Januaru 2016. godine, na uzorku od 1200 ispitanika opće populacije starijih od 15 godina.

 

Istraživanja kvalitete QUDAL - QUality meDAL mjere isključivo iskustvo i mišljenje potrošača o tome tko na tržištu nudi apsolutno najvišu razinu kvalitete – vrhunska kvaliteta – Br.1 u kvaliteti. Pitanja su bila otvorenog tipa, te su ispitanici slobodno mogli navoditi one kompanije i brandove za koje smatraju da im pružaju najvišu razinu kvalitete u određenoj kategoriji.

 

Upravo je prema odgovorima ispitanika u obućarskoj branši Planika br. 1 u kvaliteti asortimana i usluge.

 

Pored QUDAL medalje, već smo poznati po nagradi Best Buy Award iste certifikacijske kuće koju smo prema precepciji potrošača zaslužili jer nudimo najbolji omjer cijene i kvaliteta.

 

Čast nam je da smo zahvaljujući našim kupcima dobili i ovu prestižnu nagradu. Nadamo se da ćemo i u budućnosti opravdati Vaša očekivanja i da će Planika prilikom izbora obuće za Vas i Vašu porodicu uvijek biti na mjestu broj 1!

Tagovi:

Napiši komentar

Verifikacijski kod


Novosti

ECCO DAN U SCC-U

ECCO EXOSTRIKE JE STIGAO: Predstavljamo Vam najnoviji model iz ECCO kolekcije jesen/zima 2018!

...
Više

Dobiješ 3, a platiš samo 2!

2+1 gratis ponuda sada još veća!

Više

Renovirana prodavnica u Bihaću

Na dobro poznatoj adresi Bihaćkih branilaca br. 1 od sada možete pronaći još bogatiju i raznovrsniju po...

Više
Mobilna verzija