ECCO DAN U SCC-U

Autor: dinko.serifovic Objavljeno u: News Datum: 2018-09-15 Broj pregleda: 2472 Komentar: 0

ECCO EXOSTRIKE JE STIGAO: Predstavljamo Vam najnoviji model iz ECCO kolekcije jesen/zima 2018!

Budite dio Exostrike revolucije u Sarajevo City Centru 29.09. i 30.09.2018. Tokom dvodnevnog eventa za Vas smo izdvojili popuste na kupovinu (-10% na cjelokupnu novu kolekciju dobavljača Ecco), različite nagrade, interaktivne radionice, zanimljiv sadržaj za naše najmlađe, kao i sjajnu zabavu za sve posjetioce.

U okviru različitih tipova radionica izdvajamo DIY („Do It Yourself“ – Uradi sam) radionicu u okviru koje će posjetiocima biti omogućeno da sami sebi sastave i kreiraju torbice, nesesere te futrole za kreditne kartice i olovke od premium prirodne kože.

Namjera nam je da kroz Ecco Dan svim posjetiocima i našim vjernim kupcima približimo visoko sofisticirane tehnološke inovacije i materijale koji odlikuju veliki broj modela u novoj kolekciji jesen/zima 2018-2019.

Najekskluzivniju inovaciju među gore navedenim predstavljaju cipele i gležnjerice (EXOSTRIKE i ST.1) napravljene u kombinaciji najjačeg materijala na svijetu (DYNEEMA) i vrhunske prirodne kože.

Sve od gradskih ulica pa do zahtjevnijih terena, nagrađivani i revolucionarni EXOSTRIKE daje nam više snage, brzine i bolje rasterećenje pritiska na cjelokupnu fizionomiju tijela.

ECCO je globalni lider u proizvodnji obuće modernog dizajna koji koristi visoko sofisticirane inovativne tehnologije, a njegova obuća predstavlja punu podršku za stopala sa poboljšanom amortizacijom, te garantuje maksimalan komfor za svakog korisnika što je čini dugotrajnom investicijom.

Event je zavšen.

 

Napiši komentar

Verifikacijski kod


Novosti

SBERBANK VISA -10% POPUST

PLAĆAJ SBERBANK VISA CASH CARD karticom i ostvari popust!

Više

Nova lokacija u Velikoj Kladuši!

Planika prodavnica u Velikoj Kladuši je od sada na novoj lokaciji!

Više

EXOSTRIKE REVOLUCIJA

Ecco dani u SCC: Družili smo se, kupovali i zabavljali!

Više
Mobilna verzija